Ja, du kan se kurset på så mange enheter du ønsker så lenge det er til ditt eget bruk. Dette kan for eksempel være mobil, ipad og din datamaskine.

Det er ingen restriksjoner rundt antall enheter du benytter til å se kurset, så det er bare å gå til fraxx.no og logge på din brukerkonto.

Du kan også se kurset på din TV via Apple TV om du har dette. Vi støtter dessverre ikke Chrome Cast enda, men her anbefaler vi å dublere skjermen til ditt TV.