Når du kjøper et nettkurs hos Fraxx så blir det automatisk sendt ut en epost med brukerkode og veiledning til den epostadressen du har oppgitt.

Dette er ikke det samme som kvitteringen som du også mottar etter kjøp.

Om du ikke kan finne denne eposten så har den havnet i din søppelpost/spam/junkmail. Se om du finner en epost fra [email protected] der.

I eposten så vil du se hvordan du kan benytte din unike brukerkode til å få tilgang til ditt kurs for første gang.

Neste gang du skal se kurset så behøver du bare å gå til fraxx.no/users/sign_in for å logge inn på din konto (eller klikke på knappen nedenfor). Når du har logget inn på din konto så trykker du på "Mine kurs" øverst på siden for å se kurset ditt (eller kursene dine). Om du er på smarttelefon så trykker du på de to horisontale linjene øverst i høyre hjørne for å se menyen med "Mine kurs".

Vi har laget en video som viser deg hva du skal gjøre skritt for skritt: