På smarttelefoner så benytter vi en egen meny-side hvor du kan logge inn på din konto, opprette ny konto, se dine kurs og legge til nye kurs.

Denne meny-siden finner du ved å trykke de to horisontale linjene du ser øverst i høyre hjørne på vår nettside.

Når du ikke er logget inn og trykker på disse to linjene så vil du få valget mellom å:

1) "Logg inn" på din konto

2) Opprette konto

Når du er logget inn og trykker på disse to linjene så vil du få valget mellom å:

1) Se alle kurs

2) Gå til "Mine kurs"

3) "Benytt kurskode" for å legge til kurs

4) Om Fraxx

5) "Logg ut" av din konto