Hvis du alt har opprettet en konto så må du logge deg på denne kontoen neste gang du skal se ditt kurs eller legge til et nytt kurs. Trykk da på "Logg inn" knappen øverst på siden (på smarttelefon så finner du menyen med "Logg inn" knappen ved å trykke på de to horisontale linjene øverst til høyre på skjermen).

Hvis du ikke får til å logge deg på kontoen din på "Logg inn" siden, så er det sannsynligvis en av to ting som er galt:

Du taster inn feil passord:

Om du har glemt ditt passord, så trykk på "Har du glemt passordet ditt?" under "Logg inn" knappen.

Skriv så inn e-postadressen din og klikk på "Send instrukser for å tilbakestille passordet". Da vil du motta en e-post med en lenke hvor du kan lage et nytt passord til brukerkontoen din.

Om du trykker på "Send instrukser for å tilbakestille passordet" og får følgende feilmelding "En feil gjorde at brukerkonto ikke kunne lagres: E-post ikke funnet" så har du ikke opprettet en brukerkonto med den e-postadressen du har tastet inn. Sjekk at du har stavet e-postadressen du har skrevet inn riktig eller se det neste punktet herunder:

Du har ikke opprettet en konto med denne e-postadressen.

Feilen er da enten:

1) Du opprettet brukerkontoen din med en annen e-postadresse, prøv eventuelt med en alternativ e-postadresse; eller

2) Du stavet e-postadressen din feil da du opprettet din brukerkonto. I så fall må du opprette en ny konto med riktig stavet e-postadresse. Kontakt oss så på [email protected] for å motta en ny brukerkode så du kan legge kurset ditt til denne nye kontoen.