Du behøver kun å opprette en brukerkonto én gang.

Alle nettkurs du så kjøper kan legges til denne brukerkontoen.

For å opprette en brukerkonto så må du:

1) Skrive inn din epostadresse. Sjekk at du skriver inn epostadressen din riktig.

2) Opprette et passord som er minimum 8 tegn og som inneholder minst én stor og én liten bokstav og minimum ett tall.

3) Huk av for boksene med at du har forstått og akseptert våre bruker- og kjøpsbetingelser og at du aksepterer lagring av data.

Om du ikke får til å opprette en brukerkonto med din epostadresse så betyr det at det allerede er en brukerkonto tilknyttet denne epostadressen.

Gå da direkte til logg inn her: fraxx.no/users/sign_in (eller trykk på knappen herunder) og skriv inn ditt brukernavn og eventuelt passord (om du husker dette).

Om du ikke husker hvilket passord du valgte da du opprettet kontoen så trykk på lenken hvor det står "Har du glemt passordet ditt?" under "Logg inn" knappen.

Nå behøver du kun å fylle inn din epostadresse og trykke på knappen hvor det står "Send instrukser for å tilbakestille passordet" og så vil du få en epost som forklarer hvordan du lager et nytt passord.