Kurskoden du mottar når du kjøper kurset (eller mottar et gavekort) er unik for deg og vil kun virke én gang for å legge ett kurs til én brukerprofil. Når du har lagt til kurset til din brukerkonto så vil kurset være å finne under "Mine kurs" når du er logget inn og du behøver ikke kurskoden din lenger.

Her er hva som kan gå galt:

Kurskoden blir tastet inn feil.

Vi anbefaler at du kopierer koden du har mottatt per epost og limer den inn i feltet som angitt på siden for "Benytt Kurskode".

Dette fremfor å skrive koden inn selv da det kan være vanskelig å se forskjell på for eksempel liten "L" og stor "i" og på tallet "0" og bokstaven "O" i brukerkoden.

Du har allerede lagt til kurset

Om brukerkoden fortsatt ikke virker så kan det være at du allerede har lagt til kurset på din brukerprofil. Hver kode er unik og du er den eneste som har mottatt denne koden. Gå da til "Mine kurs" øverst på siden og se om ikke kurset ditt allerede ligger inne. Om du er på smarttelefon så trykker du på de to horisontale linjene øverst i høyre hjørne for å se menyen med "Mine kurs".

Når du er inne på "Mine kurs" så klikker du på "Start ditt kurs" under kurset ditt.

For å se en leksjon så trykker du på avspill-knappen (hvit trekant inne i en grønn sirkel) for den relevante leksjonen.

Du har opprettet en ny brukerprofil

Ettersom vi ikke ber om at e-postadressen som benyttes til å opprette en brukerkonto skal verifiseres, så kan det hende at e-postadressen din ble stavet feil da du opprettet kontoen din. Det gjør det veldig vanskelig å logge på denne profilen igjen, ettersom du ikke vil kunne logge på med riktig stavet e-postadresse. Da er eneste løsning å opprette en ny brukerkonto (vær sikker på at du staver din e-postadresse korrekt denne gangen). Om du la til kurskoden på den første profilen du opprettet så vil du ikke kunne benytte samme kode igjen for å legge kurset til din nye brukerprofil. Kontakt oss da på [email protected] for å motta en ny kurskode du kan benytte.

Om du fortsatt har vanskeligheter med kurskoden din, så kontakt oss på [email protected]

og vi hjelper deg gjerne :)